Skoči na glavno vsebino

DOBRODELNA AKCIJA OŠ KOLEZIJA 2023

Dec 6, 2023 | Obvestila

Spoštovani starši in skrbniki!

 

December je mesec pričakovanja, veselja in upanja, pa tudi mesec dobrih želja in obdarovanj. Žal pa je za mnoge družine tudi čas stiske, odrekanja in skrbi. Te družine niso prav daleč. So družine sošolcev vaših otrok, znancev, prij

ateljev. Z njimi sedijo v šolskih klopeh, se smejijo, prepisujejo domače naloge, klepetajo. Da bi jim olajšali skrb vsaj v tem prazničnem mesecu, smo se odločili, da jim pomagamo. Tako kot že vrsto let bomo na OŠ Kolezija tudi letos organizirali zbiralno akcijo osnovnih življenjskih potrebščin.

 

Verjamemo, da se boste našemu vabilu odzvali po svojih močeh. Vaše prispevke bomo na obeh lokacijah OŠ Kolezija zbirali od 6. do 12. decembra 2023. V ta namen bo v avli pri glavnem vhodu na vsaki od lokacij OŠ Kolezija pripravljena škatla, kamor lahko svoje prispevke odložite v času od 7.30 do 9.30 ter od 14.00 do 17.00. Na šoli bomo tako kot prejšnja leta poskrbeli, da bodo svi zbrani prispevki prišli v prave roke in tudi letos družinam v stiski pričarali nekaj svetlih trenutkov.

Za vse prispevke in za sodelovanje v dobrodelni akciji OŠ Kolezija se vam vnaprej najlepše zahvaljujemo.

Z vami se veselimo predprazničnih in prazničnih dni.

 Zaposleni na OŠ Kolezija

Dostopnost