Skoči na glavno vsebino

Dragi učenci in učenke, spoštovani starši in skrbniki,

v ponedeljek, 2. 10. 2023, bodo zunanji ponudniki interesnih dejavnosti na OŠ Kolezija (lokacija Cesta v Mestni log in lokacija Splitska) po urniku pričeli izvajati dejavnosti za učence od 1. do 9. razreda OŠ Kolezija.
Z željo, da boste lahko zunanje izvajalce interesnih dejavnosti spoznali in dobili informacije o vsebini in ceni obiskovanja zunanjih interesnih dejavnosti, ter se morda v katero od interesnih dejavnosti tudi vpisali, bomo na OŠ Kolezija ponovno organizirali informativni dan.

Informativni dan za učence od 1. do 9. razreda bo v sredo, 13. septembra 2023 od 16.00 do 18.00 v jedilnici na Cesti v Mestni log.

V nadaljevanju vam posredujem preglednico vseh zunanjih ponudnikov interesnih dejavnosti ter njihovih kontaktnih podatkov in terminov izvajanja dejavnosti. Ta preglednica s kontaktnimi podatki in urnikom izvajanja dejavnosti bo objavljena tudi na spletni strani šole.
Otroci in starši, ki se informativnega dne ne boste mogli udeležiti, bi se pa v katero izmed naštetih interesni dejavnosti radi vpisali, se lahko tudi sami povežete z izvajalci posameznih zunanjih interesnih dejavnosti, saj so njihovi kontakti navedeni v tabeli.
Urnik in možnost vpisa k interesnim dejavnostim, ki jih bodo od 2. 10. 2023 dalje v letošnjem letu izvajali učitelji OŠ Kolezija boste prejeli kasneje.

Vesela sem, da bo našim učencem tudi v letošnjem šolskem letu na voljo tako pestra ponudba interesnih dejavnosti zunanjih izvajalcev.

Lep pozdrav,         

Nina Triller,
ravnateljica OŠ Kolezija

 

Dostopnost