Skoči na glavno vsebino

CML: Prvi šolski dan

Avg 29, 2023


Podrobnosti dogodka

  • Datum:

Pozdravljeni, kolezijci,

tisti iz Splitske in tisti iz Mestnega loga. Verjamemo, da se boste po dolgem in dokaj razburljivem poletju radi vrnili v šolske klopi. Pred vami je še nekaj počitniških dni, dobro jih izkoristite, nato pa:

pričakujemo vas spet v petek, 1. septembra 2023.

Vsi učenci od 2. do 9. razreda boste s poukom pričeli ob 8.20. Zbrali se boste v matičnih učilnicah. Šolski prevoz bo organiziran, urnik pa bo objavljen na šolski spletni strani.

Na razredni stopnji (2. do 5. razreda) bo prvi šolski dan 5 ur pouka, torej od 8.20 do 13.00. Tisti, ki imate na urniku le 4 ure, boste s poukom končali ob 12.10. Podaljšano bivanje bo organizirano že prvi dan do 17.10, jutranjega varstva pa na prvi šolski dan ne bo. Učenci s seboj prinesite šolske potrebščine, da jih boste pregledali in uredili. Vsi prijavljeni boste dobili malico, kosilo in popoldansko malico.

V šolo učenci 2.d vstopate skozi vhod na Cesti v Mestni log, učenci 2.a, 2.b, 2.c in vsi tretješolci pa skozi vhod v garderobe nasproti blokov. Četrtošolci in petošolci vstopate v garderobe pri glavnem vhodu.

Nasvidenje do petka!

Dostopnost