Skoči na glavno vsebino

Nastop šolskega benda na Novem trgu

Dec 20, 2023 | Dogodki

V soboto, 16. 12. 2023, so na Novem trgu v Ljubljani pred velikim občinstvom nastopali razni bendi iz ljubljanskih osnovnih šol (ter eden iz Stične). Med njimi so se izkazali tudi naši učenci, in sicer kitarist Arne Brglez, basist Gaber Marolt, drugi kitarist Urban Šegatin, klaviaturist Izak Potočnik ter bobnarja Leonard Lopatič in Tibor Emeršič. Slednji je namesto odsotnih Bora Staniše in Žive Glač v zadnjem trenutku prevzel vokalne dolžnosti ter najprej odpel pesem Sunny Side Of London od Joker Out (medtem ko je igral bobne!), nato pa še večni hit irske zasedbe The Crannberies, Zombie (ko je bobnanje prevzel Leonard).

Hvala vsem staršem, ki tako čudovito spodbujate otroke nasploh, ter tistim staršem in učencem, ki ste se utegnili ustaviti na Novem trgu in se poveseliti z njimi. Za vse, ki pa vas ni bilo, je tu posnetek celotnega koncerta – nastop našega benda boste videli proti koncu, in sicer okrog 01:43:05. 

Šolski bend OŠ Kolezija pa bo moč videti v živo tudi spomladi na različnih ljubljanskih lokacijah, o čemer pa vas bomo še sproti obveščali.

Dostopnost