Skoči na glavno vsebino

OBISKAL NAS JE MIHA DEŽELAK

Dec 24, 2020 | Dogodki

V predzadnjem tednu pouka nas je preko ZOOM-a obiskal Miha Deželak, znan radijski voditelj ter človek, ki ne prezre stiske otrok in je vedno njihov podpornik. S svojimi sodelavci se je prav v tem času pripravljal na dobro znani, letos že šesti dobrodelni maraton na Radiu 1, a se je kljub veliki časovni stiski odzval našemu povabilu in se preko ZOOM-a povezal z učenci OŠ Kolezija, za kar smo mu seveda zelo hvaležni.

Miho Deželaka poznamo kot izjemnega človeka, ki že več let sodeluje v najrazličnejših dobrodelnih akcijah in s svojo pozitivno energijo vedno razveseljuje ljudi okoli sebe. Prav to pozitivno energijo je Miha prinesel tudi med nas in nas spomnil, da v življenju ne smemo nikoli obupati, tudi takrat ne, ko ne gre vse po načrtih. Miha je poudaril, da je pomembno vztrajati in se truditi, seveda pa si moramo vzeti tudi čas za zabavo in sprostitev. 

Miha nam je povedal veliko zelo zanimivih reči o sebi, svoji družini, svojem otroštvu in svojem delu, nato pa so mu učenci zastavili tudi nekaj vprašanj. Nad njegovim obiskom smo bili seveda vsi zelo navdušeni, saj je Miha zelo zabaven in sproščen. 

Na koncu je Miha še enkrat poudaril, da ve, da obdobje šolanja na daljavo za učence, starše in učitelje res ni enostavno, a vlil nam je upanje, da bomo tudi to obdobje s skupnimi močmi prebrodili in se nato ponovno vrnili med svoje sošolce in prijatelje.

Obisk Mihe Deželaka nas je zelo razveselil in upamo, da se še kdaj vrne med nas.

Dostopnost