Dragi kolezijci,

začelo se je leto 2021 in verjamem, da si nas je mnogo zaželelo, da bi bilo čim bolj zdravo, srečno, polno priložnosti za druženje in potovanja. Želim si, da bi se nam šolanje na daljavo čim prej končalo in da bi lahko vsi spet varno prišli v šolo ter s poukom nadaljevali v šolskih učilnicah. V tednu od 4. do 8. januarja 2021 se to žal še ne bo uresničilo in pouk bo še vedno potekal na daljavo, zato so navodila za šolsko delo zopet dostopna na istih mestih kot pred začetkom novoletnih počitnic. V tednu po počitnicah pa bomo vsi držali pesti, da čim prej dobimo lepe novice, ki bodo omogočale vrnitev v šolo.  

Do začetka izvajanja pouka v šoli bo kuhinja OŠ Kolezija na Splitski še naprej zagotavljala možnost prevzema toplih obrokov za nekatere učence. Natančna navodila o tem najdete na šolski spletni strani med obvestili z dne 6. 11. 2020 in skladno z obvestilom sprejemamo tudi nove prijave.  

Pregovorno veseli december je bil na OŠ Kolezija tak kljub situaciji, ki jo je povzročala epidemija. Kolezijci smo dokazali, da nam je mar za sovrstnike in druge ljudi.  Z velikim številom izdelanih voščilnic smo sodelovali v akciji Mala pozornost za veliko veselje in tako pričarali marsikateri nasmeh na obrazu oskrbovancev slovenskih domov za starejše. Na obeh lokacijah OŠ Kolezija smo v okviru dobrodelne akcije z vašo pomočjo zbrali izjemno količino praktičnih in dragocenih daril za tiste, ki jih v teh časih najbolj potrebujejo, in jim tako malce polepšali praznične dni.

Verjamem, da kolezijci znamo stopiti skupaj, ko je to potrebno. To smo že večkrat dokazali, zato verjamem, da si bomo še naprej pomagali tudi v času, ki nas loči do ponovne vrnitve v učilnice. Iskreno upam, da se čim prej vidimo v šoli, da šolske prostore ponovno napolnijo druženje in veder klepet po hodnikih ter delovno vzdušje v razredih.

Do takrat pa vam, dragi kolezijci, pošiljam prav lepe pozdrave in si še enkrat želim, da se prav kmalu spet vidimo v šoli.

Nina Triller, ravnateljica OŠ Kolezija

Dostopnost