Spoštovani starši in skrbniki,

ob izteku koledarskega leta z veseljem obujamo spomine na leto 2022 in snujemo nove načrte za leto 2023, ki nam stopa naproti. 

Kot vsa leta doslej je tudi šolski sklad s pomočjo vaših prispevkov dobro deloval in našim učencem omogočal lepo pogoje za izobraževanje in razvoj. Ob tej priložnosti vas želimo seznaniti, da je del sredstev za šolski sklad lahko tudi del dohodnine (0,3 %) vsakega državljana RS. To je morda lahko priložnost, da s svojim delom dohodnine obogatite šolski sklad OŠ Kolezija in tako vsem učencem omogočite dobre pogoje za izobraževanje in razvoj.

To lahko storite na več načinov:

·       izpolnjen priloženi obrazec pošljete na naslov OŠ Kolezija, Cesta v Mestni log 46, 1000 Ljubljana;

·       izpolnjen priloženi obrazec osebno prinesete v tajništvo OŠ Kolezija;

·       izpolnjen priloženi obrazec do konca decembra pošljete na svoj pristojni davčni (finančni) urad;

·       če imate urejen elektronski podpis, lahko del dohodnine namenite tudi prek portala eDavki. Na portalu poiščete zavihek Namenitev dela dohodnine in vpišete davčno številko 38359073. Vlogo oddate s pritiskom na gumb “Oddaj vlogo”.

Vaša donacija dohodnine v ničemer ne vpliva na višino vračila ali doplačila dohodnine. Če se odločite za donacijo, ne boste plačali več davka, zgolj 0,3 % svoje dohodnine boste namesto v proračun Republike Slovenije prispevali v šolski sklad OŠ Kolezija.

Več informacij je na spletni strani:
https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/openportal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo

Za vse vaše prispevke se vam na OŠ Kolezija najlepše zahvaljujemo.

Dostopnost